cargo
air cargo

Испорака на стоки - за вас

Дали ви треба итна испорака на стоки? Воз, камион, авион – само вие избирате! Ние ќе пренесеме какви било работи до посакуваниот град или земја!

Нашата компанија работи со сите видови товар, освен со оние што се забранети за превоз. Ние ќе бидеме среќни да испорачаме по маршрутата што ја наведовте:

 1. итни документи,
 2. резервни делови за автомобили, јахти, возови и други возила,
 3. расиплива храна,
 4. стока за која било намена,
 5. лекови и хемикалии за домаќинства,
 6. живи животни и растенија,
 7. агрегати, односно збир на механизми,
 8. компјутери и канцелариска опрема,
 9. уреди, апарати и прибор за која било намена,
 10. градежни и завршни материјали,
 11. апарати за домаќинство и електроника,
 12. мебел, предмети за внатрешни работи,
 13. театарска сценографија и реквизити,
 14. изложбени штандови и опрема,
 15. скапоцености, антиквитети,
 16. Спортска опрема,
 17. Музички Инструменти,
 18. преголем товар.

Ако не знаете дали вашиот товар може да се пренесе со превоз, поставете го ова прашање до управителот на Кофранс САРЛ. Нашиот персонал вработува високо квалификувани адвокати кои се подготвени да ги подготват потребните документи и да ги решат споровите во корист на клиентот.

Кој превоз да се избере?

Кој е најбрзиот и најбезбедниот метод на испорака? Дали е тоа авион или хеликоптер! Таа е погодна за сите видови товар, дури и опасна или обемна. Областа на летот не е ограничена!

Водечкиот европски брокер за авијација АВИАВ ТМ (Кофранс САРЛ) (Франција, Ница) веднаш ќе обезбеди авион или хеликоптер на посакуваната рута. Нарачајте авион преку Интернет и истиот ќе ги пренесе вашите предмети, стоки, документи или опрема.

Клиентот сам ги поставува времето и маршрутата, а AVIAV TM (Кофранс САРЛ) организира превоз на карго од почеток до крај. Летот е можен во која било насока во вашата земја или во странство.

cargo2
cargo3

Како да нарачате испорака на карго преку авион преку Интернет?

Пополнете го формуларот на оваа страница. Наведете:

 1. точки на поаѓање и дестинација, вклучително и аеродроми,
 2. датум на лет,
 3. тип на товар,
 4. приближна тежина, должина, ширина и висина на товарот,
 5. Дополнителни услуги,
 6. контакти.

Менаџерот AVIAV TM (Кофранс САРЛ) веднаш ќе ја пресмета цената на летот и ќе ве контактира за да разговарате за деталите за испораката. Погодно е да склучите договор и да платите за услуги преку Интернет користејќи современи мрежни услуги кои имаат повеќестепен безбедносен систем.

Испораката на карго е погодна и профитабилна!

Организација на испорака со авиони

Оставате барање на веб-страницата и се согласувате за деталите со вработен во AVIAV TM (Cofrance SARL).

Менаџерот на AVIAV TM (Cofrance SARL) подготвува документи и добива дозвола за лет.

Ние ви обезбедуваме удобен авион: можете да изберете соодветна опција за цена, да примените филтри за условите за испорака.

Склучување на договор и плаќање.

Превоз на товар со авион: организација на испорака на воздух од врата до врата.

cargo6
cargo4

AVIAV TM (Cofrance SARL) ги обезбедува следниве логистички услуги:

 • Отстранување на стока од канцеларија, стан, магацин,
 • мерење, пакување, обележување,
 • извршување на придружни документи,
 • карго осигурување,
 • трансфер на аеродром,
 • вчитување на авион,
 • создавање оптимални услови на бродот за ваков вид товар,
 • пристап на клиентите до следење на испорака преку Интернет,
 • состанок на аеродромот за пристигнување,
 • царински постапки,
 • трансфер до вратата на примателот,
 • отпакување, склопување, инсталирање.

Клиентот самиот ги избира услугите што му се потребни, и плаќа само за нив. AVIAV TM (Cofrance SARL) дава можност самостојно да се одлучи кој авион, хеликоптер и придружна услуга му се потребни на клиентот. Авиопревозот се врши деноноќно.

Ние нудиме домашен и меѓународен воздушен транспорт на стоки со авиони на водечките светски производители:

 • Airbus, Boeing, Bombardier,Embraer, Sukhoi Superjet, Pilatus,  Fokker, Saab, Cessna,  Dassault Aviation, Gulfstream, Beechcraft,

Хеликоптери:

 • Robinson, Mi, Airbus Eurocopter, Вell, Sikorsky, Agusta, Lycoming, Enstrom, RotorWay Exec, McDonnel-Douglas,

соработуваме со 754 авиокомпании и сопственици на приватни авиони.

AVIAV TM (Cofrance SARL) работи со поединци и организации. Брокерот за авијација ги опслужува сите видови нарачки:

 • еднаш,
 • повтори,
 • периодично,
 • постојан.

 

Во секој случај, ние изготвуваме оптимална шема за соработка за клиентот.

Домашните и меѓународните авионски товари се најдобриот начин да го развивате вашиот бизнис и да постигнете личен успех!

Зошто AVIAV TM (Cofrance SARL)?

AVIAV TM (Cofrance SARL) –е француска компанија, со седиште во Ница. Авијацискиот брокер има канцеларии во 117 земји во светот: сите овие се земји во Европа, повеќе од 20 земји во Азија, најголемите земји во Северна и Јужна Америка, Африка, Австралија и Океанија. Превозот со воздушен карго е водечка насока на нашата активност.

 1. Работно искуство во карго-авијација – над 10 години.
 2. Основа на авиони и хеликоптери за испорака на стоки – повеќе од 100 илјади авиони.
 3. Соработка со водечки авиокомпании и аеродроми на планетата на пет континенти.
 4. Сопствен персонал на високо квалификувани адвокати во авијацијата.
 5. Современи мрежни услуги со 100% заштита на безбедноста.
 6. Целосна организација на карго превоз – од врата до врата.
 7. AVIAV TM (Кофранс САРЛ) е член на престижни меѓународни здруженија на авиони:
 • EBAA (European Business Aviation Association),
 • NBAA (National Business Aviation Association),
 • Wyvern Ltd. и ARGUS International (строго почитување на безбедносните стандарди),
 1. Ние гарантираме:

– погодност за соработка,

– поволни цени,

– најкратко можно време на испорака,

– строга доверливост,

– сто проценти финансиски извештаи,

– деликатен пристап кон клиентот и неговата ситуација,

– почитување на стоката,

– точност, одговорност,

– строго придржување кон законодавството за авијација.

Со AVIAV TM (Cofrance SARL) вашиот товар ќе стигне на својата дестинација на време и во совршена безбедност.

cargo7
cargo5