cargo
air cargo

Dorëzimi i mallrave - për ju

Keni nevojë për dërgim urgjent të mallrave? Tren, kamion, aeroplan – vetëm ju zgjidhni! Ne do të transportojmë çdo gjë në qytetin ose vendin e dëshiruar!

Kompania jonë punon me të gjitha llojet e ngarkesave, përveç atyre që janë të ndaluara për transport. Ne do të jemi të lumtur të ofrojmë në itinerarin që specifikuat:

dokumente urgjente,
pjesë këmbimi për makina, jahte, trena dhe automjete të tjera,
ushqim i prishem,
mallra për çdo qëllim,
ilaçe dhe kimikate shtëpiake,
kafshë dhe bimë të gjalla,
agregate, domethënë një grup mekanizmash,
kompjutera dhe pajisje zyre,
pajisje, aparate dhe pajisje për çfarëdo qëllimi,
materiale ndërtimi dhe përfundimi,
pajisje shtëpiake dhe elektronike,
mobilje, sende të brendshme,
pamje teatrore dhe rekuizita,
stendat dhe pajisjet e ekspozitës,
sende me vlerë, antike,
Pajisje sportive,
vegla muzikore,
ngarkesë e madhe.

Nëse nuk e dini nëse ngarkesa juaj mund të transportohet me transport, drejtojeni këtë pyetje menaxherit të Cofrance SARL. Stafi ynë punëson avokatë shumë të kualifikuar të cilët janë të gatshëm të hartojnë dokumentet e nevojshme dhe të zgjidhin mosmarrëveshjet në favor të klientit.

Cilin transport të zgjedhësh?

Cila është metoda më e shpejtë dhe e sigurt e transportit? A është një aeroplan apo një helikopter! Shtë i përshtatshëm për të gjitha llojet e ngarkesave, madje edhe të rrezikshme ose të mëdha. Zona e fluturimit nuk është e kufizuar!

Brokeri kryesor evropian i aviacionit AVIAV TM (Cofrance SARL) (Francë, Nisë) do të sigurojë menjëherë një avion ose helikopter në rrugën e dëshiruar. Porositni një avion në internet dhe ai do të transportojë gjërat tuaja, mallrat, dokumentet ose pajisjet në të njëjtën ditë.

Vetë klienti përcakton kohën dhe itinerarin, dhe AVIAV TM (Cofrance SARL) organizon transportin e ngarkesave ajrore nga fillimi në fund. Fluturimi është i mundur në çdo drejtim brenda vendit tuaj ose jashtë saj.

cargo2
cargo3

Si të porosisni dorëzimin e ngarkesave përmes ajrit në internet?

Plotësoni formularin në këtë faqe. Tregoni:

pikat e nisjes dhe destinacionit, përfshirë aeroportet,
data e fluturimit,
lloji i ngarkesave,
pesha e përafërt, gjatësia, gjerësia dhe lartësia e ngarkesës,
Shërbime shtesë,
kontaktet.

Menaxheri AVIAV TM (Cofrance SARL) do të llogarisë menjëherë koston e fluturimit dhe do t’ju kontaktojë për të diskutuar detajet e dorëzimit. Convenientshtë e përshtatshme të lidhni një marrëveshje dhe të paguani për shërbimet përmes internetit duke përdorur shërbime moderne në internet që kanë një sistem të sigurisë me shumë nivele.

Dorëzimi i ngarkesave nga ajri është i përshtatshëm dhe fitimprurës!

Organizimi i dorëzimit me avion

Ju lini një kërkesë në faqen e internetit dhe bini dakord për detajet me një punonjës të AVIAV TM (Cofrance SARL).

Menaxheri i AVIAV TM (Cofrance SARL) përgatit dokumente dhe merr një leje fluturimi.

Ne ju ofrojmë një avion të rehatshëm: ju mund të zgjidhni një opsion të përshtatshëm për koston, të aplikoni filtra të kushteve të dorëzimit.

Përfundimi i një kontrate dhe pagesa.

Transporti i ngarkesave nga ajri: organizimi i shpërndarjes së ajrit derë më derë.

cargo6
cargo4

AVIAV TM (Cofrance SARL) ofron shërbimet e mëposhtme të logjistikës:

Largimi i mallrave nga zyra, apartamenti, depoja,
peshimin, paketimin, shënimin,
ekzekutimin e dokumenteve shoqëruese,
sigurimi i ngarkesave,
transferimi ne aeroport,
duke u ngarkuar në një aeroplan,
krijimin e kushteve optimale në bord për këtë lloj ngarkese,
aksesi i klientit në gjurmimin e shpërndarjes në internet,
takim në aeroportin e mbërritjes,
procedurat doganore,
transferimi në derën e marrësit,
shpaketimi, montimi, instalimi.

Vetë klienti zgjedh shërbimet që i duhen dhe paguan vetëm për to. AVIAV TM (Cofrance SARL) ofron një mundësi për të vendosur në mënyrë të pavarur për cilat avionë, helikopterë dhe shërbimin shoqërues i duhen klientit. Transporti ajror kryhet gjatë gjithë kohës.

Ne ofrojmë transport të brendshëm dhe ndërkombëtar të ngarkesave ajrore me aeroplanë të prodhuesve kryesorë në botë:

Airbus, Boeing, Bombardier,Embraer, Sukhoi Superjet, Pilatus, Fokker, Saab, Cessna, Dassault Aviation, Gulfstream, Beechcraft,

Helikopterë:

Robinson, Mi, Airbus Eurocopter, Вell, Sikorsky, Agusta, Lycoming, Enstrom, RotorWay Exec, McDonnel-Douglas,

ne bashkëpunojmë me 754 linja ajrore dhe pronarë të avionëve privatë.

AVIAV TM (Cofrance SARL) punon me individë dhe organizata. Ndërmjetësi i aviacionit shërben të gjitha llojet e porosive:

një herë,
përsëritur,
periodike,
i përhershëm

Në secilin rast, ne hartojmë skemën optimale të bashkëpunimit për klientin.

Transporti ajror vendas dhe ndërkombëtar është mënyra më e mirë për të rritur biznesin tuaj dhe për të arritur suksesin personal!

Pse AVIAV TM (Cofrance SARL)?

AVIAV TM (Cofrance SARL) është një kompani franceze, me seli në Nice. Ndërmjetësi i aviacionit ka zyra në 117 vende të botës: të gjitha këto janë vende në Evropë, më shumë se 20 vende në Azi, vendet më të mëdha në Amerikën Veriore dhe Jugore, Afrika, Australia dhe Oqeania. Transporti ajror i ngarkesave është drejtimi kryesor i aktivitetit tonë.

Më shumë se 10 vjet përvojë në aviacionin e ngarkesave.
Baza e avionëve dhe helikopterëve për shpërndarjen e mallrave – më shumë se 100 mijë aeroplanë.
Bashkëpunim me linjat ajrore dhe aeroportet kryesore në botë në pesë kontinente.
Stafi vetjak i avokatëve të aviacionit shumë të kualifikuar.
Shërbime moderne në internet me 100% mbrojtje sigurie.
Organizimi i plotë i transportit të ngarkesave – nga dera në derë.
AVIAV TM (Cofrance SARL) është anëtar i shoqatave prestigjioze ndërkombëtare të aviacionit:
EBAA (Shoqata Evropiane e Aviacionit të Biznesit),
NBAA (Shoqata Kombëtare e Aviacionit të Biznesit),
Wyvern Ltd. dhe ARGUS International (respektimi i rreptë i standardeve të sigurisë),
Ne garantojmë:

– komoditeti i bashkëpunimit,

– çmime të favorshme,

– koha më e shkurtër e mundshme e dorëzimit,

– konfidencialiteti i rreptë,

– pasqyrat financiare njëqind përqind,

– një qasje delikate ndaj klientit dhe situatës së tij,

– respekt për mallrat,

– përpikmëri, përgjegjësi,

– respektimi i rreptë i legjislacionit të aviacionit.

Me AVIAV TM (Cofrance SARL) ngarkesa juaj do të arrijë në destinacionin e saj në kohë dhe në një siguri të përsosur.

cargo7
cargo5