{:sq}Ajrore NordStar do të jetë e angazhuar në transportations në Boeing 767

{:sq} Ajrore NordStar në vitin 2020, planet për të hyrë në ajër të ngarkesave të tregut, filluan të veprojnë ngarkesave aeroplan Boeing 767-300F. E flotës sovjetike rajonale zgarë (100% në pronësi të MMC “Norilsk Nikel”) mund të Depozitojë një deri në pesë widebody avionë të këtij lloji. Manual NordStar diskutuar me përfaqësuesit e grupit të […]

{:sq}Më të madhe të ajrit e ngarkesave bartës, ka filluar ristrukturimin e

{:sq} Më e madhe ruse e ngarkesave ajrore grupit “Vollga-Dnepr”, i cili përbëhet nga AirBridgeCargo airlines “Vollga-Dnepr” dhe Atran, njoftoi ristrukturimin e aktiviteteve të saj. Arsyeja për këtë gjendje është quajtur humbjen e profitabilitetit të lidhura me rënien globale në ajër e ngarkesave të tregjeve, me të tepërt në dispozicion të kapaciteteve operacionale dhe probleme. […]

{:sq}”Aviastar-TU” fokusohet në Kinë

{:sq} Një vit ka kaluar që nga ajo kohë, ruse mallrash i kompanisë “Aviastar-TU” (sipas EGRUL themelues i LLC “Stroyinvestproekt” dhe LLC “Consulting, kompania “Dialog”*) ka porositur saj të parë “të huaj të makinave”, në Park — mesme-gamë të avionëve Boeing 757-200F (reg. numri VQ-BKK). Para kësaj, flota e operatorit përbëhej vetëm nga katër ruse […]

{:sq}E ngarkesave, ra në “ajër xhepin”

{:sq} Ndërsa norma e rritjes globale të mallrave të tregut është ngadalësuar në Rusi, e tij, vëllime të vazhdojnë të bien. Kjo situatë ndodh pjesërisht për shkak të industrisë ruse. Por edhe në aktuale të mjedisit, të disa kompanive në vend janë në rritje. Një pjesë e konsiderueshme e mallrave nga transportuesit shkoi në makinë. […]