{:sq}Ajrit ngarkesave rënie për tetë muaj

{:sq} Kërkesa për ajër të mallrave bie për tetë muaj rresht, sipas një raporti nga International air transport Association (IATA). Në qershor 2019, global të qarkullimit ra nga 4.8% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Sipas Shoqatës, arsyeja kryesore për rënien ishte një tregti lufta mes SHBA dhe Kina, të cilat […]

{:sq}Ukraina ka humbur në Libi, të tretë Il-76TD

{:sq} Të martën në Libi ishte goditur nga transporti ajror Il-76MD e ukrainës ajrore “Sievietes”. Kjo është e treta avionë të këtij lloji që ukrainas transportuesit të humbur në qiell mbi Libi për muajin e kaluar. Informacion në lidhje me shkatërrimin e një ukrainas transportit aeroplan në Libi konfirmuar në faqen e tij në Facebook […]

{:sq}Ukrainës ajrore humbur dy Il-76 në Libi

{:sq} Granatimet mbi korrik 26 në Libi ishte shkatërruar dy transportit ajror Il-76TD, në pronësi të ukrainës ngarkesave airlines “Evropa e ajrit”. Pas incidentit, shteti aviacionit shërbimit të Ukrainës është pezulluar certifikata e operatorit ajror bartës. Sipas blog BMPD, avioni me numër regjistrimi UR-CMC dhe UR-CRP u godit nga një koti grevë të gjatë betejës […]

{:sq}UPS do të dorëzojë paketa me drones

{:sq} Amerikan gjigant për të Shprehin ofrimit të mallrave dhe postës, UPS njoftoi krijimin e subjektit të ri për shpërndarjen e mallrave duke përdorur funksionojnë avion UPS Fluturimi Përpara. Sipas publikimit të Aviacionit të Përditshme, në vjeshtën e këtij viti, kompania duhet të jetë i certifikuar sipas standardeve të Pjesë 135. Pjesë 135 lejon kompanitë […]

{:sq}Kazake kompania filloi të gjatë ngarkesave në avionë Il-18

{:sq} Re kazake kompani IrMa shërbimet Ajrore, e cila ofron shërbime në fushën e ajrit ngarkesave, në mes të muajit korrik, filloi të fluturonte një turboprop Il-18. E gjithë kjo ishte nën flamurin e një privat ajrore Krahun Lindor. Ndërsa bartës fokusohet në ambulancë ajrore, IrMa shërbimet Ajrore, duke pasur komerciale për të drejtat e […]

{:sq}IATA: Ngarkesave vazhdojnë të vuajnë si rezultat i tregtisë luftës, SHBA dhe Kina

{:sq} Sipas Ndërkombëtare Shoqata e transportit ajror (IATA), global të qarkullimit në maj 2019 i të cilëve ka rënë nga 3.4% në krahasim me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. IATA atribuohet rënies së mallrave të

{:sq}AirBridgeCargo merr parë Boeing 777F në vitin 2020

{:sq} Më e madhe ruse e ngarkesave bartës AirBridgeCargo (pjesë e grupit “Vollga-Dnepr”) do të marrin para nga tre urdhëruar të ri të avionëve Boeing 777F në vitin 2020, Sot, transportuesi ka nënshkruar një marrëveshje për qira mbrapa këto avionë nga një i lindjes së mesme lizing kompanisë DAE Kapitalit, një degë e Dubai hapësirës […]

{:sq}Amazon futur Kryeministrin e Ajrit, pajisje për shpërndarjen e mallrave

{:sq} Javën e kaluar në konferencën Re: në Mars (Makinë të mësuarit, automatizimi, robotike dhe hapësirë) në Las Vegas Amazon shqiptart e saj të fundit për zhvillim, që ta hexacopter të destinuara për ofrimin e vogël ngarkesa. Në këtë moment, Amazon nuk përcakton saktë të performancës karakteristikat e UAV, si dhe caktimi i makinave në […]

{:sq}Dhe CargoLogicAir AirBridgeCargo bashkuar ngarkesave online aggregator

{:sq} Ngarkesave ajrore në pronësi të biznesmenit Aleksei Isaikin — ruse AirBridgeCargo (ABC) dhe Britanike CargoLogicAir (CLA) ishte i lidhur me internet platformë për rezervimin e transportit të mallrave e ngarkesave.një. Siç është raportuar në ABC, ajo do të mundësojë të vogla dhe të mesme qarkullimi forwarders të librit tepricat e kapaciteteve për fluturime ndërkombëtare […]