{:sq}AirBridgeCargo airlines mori tjetër Boeing 747-8

{:sq}

Një flotë e madhe ruse e ngarkesave bartës AirBridgeCargo (ABC, hyn në grupin e “Vollga-Dnepr”) me një tjetër widebody Boeing 747-8F. Sipas burime të hapura, ne po flasim për avionë me bisht numër QV-BJS, arriti në Moskë Sheremetyevo është bazë aeroporti ABC punon për Lockheed më 23 shkurt. Përfaqësuesit e ajrore janë në dispozicion për koment.

Gjetjes së një të ri të Bordit të financohet pjesërisht Banka MUFG Bankës. Garantimin e kredisë, si dhe strukturimin dhe organizimin e transaksionit pretenduar nga qiradhënësi të Aviacionit Kapitalit të Grupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *