{:sq}Ajrore “Atran” mori një Boeing 737-800BCF

{:sq}

Ajrore “Atran” (hyn në grupin e kompanive “Vollga-Dnepr”) ishte një Boeing 737-800BCF, duke u bërë operatori i parë i këtij avioni modifikim në Rusi dhe ka zgjeruar flotën e saj për pesë ngarkesave aeroplan. Është e njohur se një ngarkesë Boeing 737-800s tashmë ka filluar të kryejë fluturime në drejtime nga Moska për të Norilsk dhe Yakutsk.

E pajisur me CFM56-7B24 aeroplanit, numrin e regjistrimit të VQ-BFS (numrin serik MSN 32616), është një nga dy që transportuesi merr në operacionale të lizing kompanisë GE Kapitalit të Aviacionit Shërbimeve (GECAS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *