{:sq}Ajrore NordStar do të jetë e angazhuar në transportations në Boeing 767

{:sq}

Ajrore NordStar në vitin 2020, planet për të hyrë në ajër të ngarkesave të tregut, filluan të veprojnë ngarkesave aeroplan Boeing 767-300F. E flotës sovjetike rajonale zgarë (100% në pronësi të MMC “Norilsk Nikel”) mund të Depozitojë një deri në pesë widebody avionë të këtij lloji.

Manual NordStar diskutuar me përfaqësuesit e grupit të kompanive “Kratos”, i cili është operatori i ngarkesave aeroportet në Krasnoyarsk, Norilsk, dhe Yaroslavl, mundësinë e fillimit të një projekti të përbashkët për zbatimin e mallrave të trafikut. Bisedimet u zhvilluan javën e kaluar në MAKS-2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.