{:sq}Ajrore “Ukrainë-Aerolinas” ka ndaluar fluturimet

{:sq}

Ministria e transportit e Ukrainë nga data 5, pezulloi certifikata e operatorit ajror ajrore “Ukrainë-Aerolinas” pas katastrofës të ngarkesave Një-12БК pranë Lviv.

“Me urdhër të shtetit të aviacionit shërbimit të Ukrainës, më 4 tetor 2019 nr. 1334 pezulluar nga 00:00 të datës 5 tetor 2019, certifikata e operatorit privat kompani aksionere “Ajrore “Ukrainë-Aerolinas”, — thuhet në mesazh.

Siç vuri në dukje, në mënyrë që të nxjerrë në bazë të vendimit të vazhdimisht operative të Komisionit për certifikimin e operatorëve, organizatat dhe PLG, zhvilluesve dhe prodhuesit e aeroplanëve, institucionet arsimore për trajnimin e fluturimit ekipet në Ukrainë, fluturimin dhe stafi teknik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *