{:sq}Amazon futur Kryeministrin e Ajrit, pajisje për shpërndarjen e mallrave

{:sq}

Javën e kaluar në konferencën Re: në Mars (Makinë të mësuarit, automatizimi, robotike dhe hapësirë) në Las Vegas Amazon shqiptart e saj të fundit për zhvillim, që ta hexacopter të destinuara për ofrimin e vogël ngarkesa. Në këtë moment, Amazon nuk përcakton saktë të performancës karakteristikat e UAV, si dhe caktimi i makinave në funksionim dhe një kurs të rrjetit. Megjithatë, ne e dimë se Amazon drones do të marrë formën e një gjashtëkëndësh, dhe mund të kryejnë vertikale fluturim dhe horizontale lëvizjes si convertiplane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *