{:sq}CargoLogic ngarkesave ajrore Gjermani marrë e parë Boeing 737

{:sq}

Në procesin e krijimit gjermane ajrore CargoLogic Gjermani (CLG), të afërt me Krijuesin e ruse grupit “Vollga-Dnepr” Alexey Isaikin, ka marrë në janar të vitit të parë të ngarkesave të avionëve Boeing 737-400F.

CLG është regjistruar vitin e kaluar dhe e ka dorëzuar një kërkesë për një certifikatën e operatorit ajror për autoritetin civil të aviacionit të Gjermanisë. Në bazë të aeroportit të ri për operatorin do të Leipzig-Halle. Fillimisht, bartës i automjeteve do të përbëhet nga tre Boeing 737-400F, e cila do të shërbejë destinacione në Evropë dhe më gjerë, sa më shpejt që ju të merrni certifikatën e expotent. Kjo është deklaruar në deklaratën e Bordit ajrore përfaqësues në Gjermani (BARIG; Bordi i Ajrore Përfaqësues në Gjermani), e cila kohët e fundit u bashkua CLG.

“CLG do të punojnë në sektorin e Shprehur të mallrave. tha Ulrich Ogiermann, Drejtori menaxhues i CLG. — Për këtë arsye, kompetente përfaqësimit përmes BARIG në shumë çështje të rëndësishme që lidhen me ajër të mallrave, si dhe përfitime të tjera të anëtarësimit, paraqesin një interes të veçantë për ne”.

Shoqata BARIG, e cila tani është CLG, me seli në Frankfurt aeroport dhe përfaqëson interesat e më shumë se 120 kombëtare dhe ndërkombëtare airlines në adresimin e çështjeve me aeroportin, operatorët, hartuesit e politikave, të autoriteteve dhe të institucioneve të tjera.

Grupi “Vollga-Dnepr” i është dorëzuar Leipzig / Halle nga 2013, kur aeroporti u hap saj hangar për mirëmbajtjen e avionëve. Krijuar CargoLogic Gjermani — nuk është përvoja e parë e Alexey Isaykin jashtë Rusisë. Në vitin 2016 në Angli certifikatës së operatorit ka marrë bartës CargoLogic Ajrit (CLA).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *