{:sq}Dhe CargoLogicAir AirBridgeCargo bashkuar ngarkesave online aggregator

{:sq}

Ngarkesave ajrore në pronësi të biznesmenit Aleksei Isaikin — ruse AirBridgeCargo (ABC) dhe Britanike CargoLogicAir (CLA) ishte i lidhur me internet platformë për rezervimin e transportit të mallrave e ngarkesave.një. Siç është raportuar në ABC, ajo do të mundësojë të vogla dhe të mesme qarkullimi forwarders të librit tepricat e kapaciteteve për fluturime ndërkombëtare ABC dhe CLA me të menjëhershme të konfirmimit.

Rezervimi i transportit të kapaciteteve në portalin do të jetë e mundur më vonë këtë verë. Për ta bërë këtë në një të ardhme të afërt airlines do të duhet të punojnë për integrimin e ngarkesave.njëri me të brendshme të sistemit të transportuesit.

“Pjesëmarrja në ngarkesave.një dhe vendosjen e ngarkesave tank anë të kësaj platforme, ne të sigurojë klientët tanë ekzistues dhe potencial -, të mesme dhe të vogla e më shumë dixhitale zgjidhje për rezervimin e ngarkesave në faqen tonë të fluturimeve,” tha Robert van de Weg, Zëvendës Presidenti i shitjeve dhe marketingut i grupit të kompanive “Vollga-Dnepr”, e cila përfshin AirBridgeCargo.

Pune përmes një linjë të aggregator, pritet të lejojë Rusinë të madh të ngarkesave ajrore për të gjetur të reja urdhra dhe për të rritur volumin e trafikut në sfondin e reduktimit të kërkesës në treg. Për të parë katër muajve të fundit të këtij viti AirBridgeCargo qarkullimi mallrash ka rënë nga 8.4%, dhe i nënës “Vollga-Dnepr” — 41.3%.

Platformë Online e ngarkesave.njëri ishte nisur në vitin 2017 dhe ka selinë në Berlin. Tani ajo ka rreth 200 përcjellja e kompanive dhe më shumë se një duzinë airlines. Më herët për të ngarkesave.një bashkuar ngarkesave ndarjen e Lufthansa dhe Finnair.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *