{:sq}E-commerce: sfida të reja për aeroporte

{:sq}

Sipas statistikave të studimeve globale volumit të tregtisë tejkufitare është në rritje çdo vit me rreth 15%. Në përputhje me hulumtime nga McKinsey & Company për 2017, rreth 80% e ndër-kufitare B2C dërgesat janë të realizuara nga transporti ajror. Për të marrë pjesë në një rritje të biznesit të duan jo vetëm për kompanitë ajrore, por edhe aeroportet. Megjithatë, specifika e e-Commerce tregu dikton rregulla të reja për pjesëmarrësit e saj.

Një nga prioritetet e Alibaba në vitet në vazhdim, për të zvogëluar kohën e dorëzimit për blerje online në mbarë botën deri në 72 orë

Si një numri më të madh të parcelave të ketë një më të lartë mesatare në mënyrë që vlera, konsumatorët janë duke kërkuar transparencë më të madhe, siguri dhe shpejtësi dhe çmime të ulëta. Siç vuri në dukje nga Zv / Drejtori i Përgjithshëm për biznesin ndërkombëtar të “Postës së Rusisë” Denis Ilin, sipas vlerësimet e tyre, në fund të fundit vlera e tregut të mallrave ndër-kufitare e-commerce ndarë të kostove për tërë kompleksin e operacionet logjistike është rreth 17%, prej të cilave vetëm 8% e drejtpërdrejt është kosto barrë të gjatë transportit.

Më të shpejtë, më të mirë, më të lirë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *