{:sq}E “Internetit të gjërave” për të ndjeshme të drogës

{:sq}

Ideja e industriale “Internetit të gjërave” është aftësia për të komunikuar përmes Internetit para elemente të ndryshëm të industrisë dhe të transportit dhe të logjistikës, i lidhur me zinxhirë, në sajë të punës të ngrihet në një nivel të ri. Në kuadrin e këtij koncepti në korrik, në Farnborough shfaqje ajrore në ngarkesave ajrore, AirBridgeCargo dhe CargoLogicAir së bashku me SITAOnAir paraqitur një projekti të përbashkët — platformë të hapur që mundëson efikase të monitorimit të ndjeshme produktet farmaceutike në kohë reale gjatë fluturimit. Sot ajo është vetëm e tillë zgjidhje në treg — ende monitorimi për të prishet dhe temperatura e ndjeshme të mallrave të ishte e mundur vetëm në kushtet e aeroplanit dhe ngarkesave në terren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *