{:sq}Erofei në 757

{:sq}

Ruse private ajrore E-Ngarkesës (emri ligjor — OOO “Erofey”) mbi korrik 19 marrë nga Rosaviation e operatorit ajror çertifikatë dhe një javë më vonë, më 26 korrik të saj tepricat Boeing 757-200F (numri i regjistrimit në VP-BHM) bëri saj të parë komercial të fluturimit (në rrugë në Moskë (Domodedovo) — Nizhnevartovsk — plentywood).

Ajrit të ngarkesave të tregut të Rusisë konservatore, dhe projekte interesante në të janë të rralla. Ajrore E-Ngarkesave (letra e parë duhet të shkaktojë Shoqata me e-Commerce) do të rritet në kurriz të aeroplanëve Boeing 757-200F. Andrey Chuprov, pronari i ri bartës fillimisht regjistruar në Khabarovsk Krai (pra, kompania mori emrin “hekurt”, është emri i një ruse zemleprokhodtsy Khabarova-Staticscope), në fund të muajit korrik, tha se ATO që deri në fund të 2019 në Parkun E-Ngarkesave mund të jetë pesë avionë të këtij lloji. Sipas bashkëbiseduesin, në të ardhmen, ajrore do të duhet të merren me të e tyre të mirëmbajtjes së mjeteve ajrore për të formuar, duke përfshirë Një të kontrolluar të, të aplikimit për certifikim të aviacionit autoritetet e Bermuda e parashtruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *