{:sq}Filloni CargoLogic Gjermani shtyhet

{:sq}

Në fillim të fluturimit gjerman ngarkesave ajrore, CargoLogic Gjermani (CLG), e cila është e lidhur me ruse të aviacionit grupit “Vollga-Dnepr”, është shtyrë. Sipas publikimit airliners.de kompania ende nuk ka marrë një ajër të operatorit certifikatë autoritetin civil të aviacionit të Gjermanisë (Luftfahrt-Bundesamt, LBA).

Kujtojnë se CLG ka aplikuar për certifikatës së operatorit në vitin e kaluar. Siç vuri në dukje nga transportuesi është përfaqësues në bisedë me airliners.de në këtë moment, me LBA qenë konstruktive në negociata dhe një datë të caktuar e certifikimit deri sa është e pamundur t’i telefononi. Në LBA publikimit tha se rregullatori nuk koment aktuale procedura e miratimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *