{:sq}FOTO: e Tu-204 “Aviastar-TU” ka marrë një livre re

{:sq}

Në Moskë e aeroportit Vnukovo, 12 tetor ishte parë e Tu-204 ngarkesave ajrore “Aviastar-TU” në livre re. Avioni me numër regjistrimi RA-64032 zëvendësohet tradicionale për ruse bartës është dritë gri me ngjyrë portokalli trim livre në ngjyrë blu dhe të bardhë. Përveç kësaj, trup i avionit e aeroplanit duket Cainiao.

Cainiao Zgjuar Logjistikës Rrjet është një Kineze logjistikës kompanisë, e cila ishte krijuar nga më e madhe në botë online platformë tregtare Alibaba. Sipas informacionit në faqen zyrtare të internetit të transportuesit në vitin 2018, “Aviastar-TU” ka nisur të rregullta të fluturimeve nga Kinez qytetin e Hangzhou në Riga, në interes të kompanisë Në Kohë, një anëtar i Cainiao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.