{:sq}General Electric merreshin me çështjen e ri-motor An-124

{:sq}

Kompania Amerikane General Electric (GE) mund të bëjnë ri-motor të rënda të transportit ajror An-124 “Ruslan” për ruse grupit “Vollga-Dnepr”. Siç është raportuar nga të Aviacionit Javë, GE tani është duke punuar për zëvendësimin e turbofan motorët D-18T, i hartuar nga ukrainës “Ivchenko-Progres” (përgjegjës për prodhimin e “Motor Sich”), për të termocentralit GE CF6-80C2. Është duke u punuar në partneritet me British bartës CargoLoigicAir partner GK “Vollga-Dnepr”, e krijuar me pjesëmarrjen e ruse në grup.

Miratimin e BGJ në Rusi dhe në Ukrainë, tani pa motor, e cila në afat të shkurtër mund të jetë i instaluar në Një-124. Megjithatë, është e nevojshme rritja e ngarkesës dhe varg të aeroplanit, si dhe për të kryer operacionet në aeroporte janë të ndjeshme ndaj zhurmës. Në të ardhmen, këto ngarkesave avionë janë gjithashtu të përshtatshme ndryshimin e termocentralit shtesë lartë i futi PD-35, të zhvilluar “UEC-motor avion”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *