{:sq}Greke bartës Ellinair do të rrisë nivelin e marrëdhënieve me Rusinë

{:sq}

Greke ajrore Ellinair, e krijuar fillimisht në interes të çon kompania e udhëtimit Mouzenidis e Udhëtimit, është zgjerimin e pranisë së saj në tregun rus. Në fund të shtator 2019. ajrore ka nënshkruar me Vnukovo të Moskës aeroportin e marrëveshjes për zhvillimin strategjik. Për të ardhmen e transportuesit dhe të Rusisë rol në këtë proces, tha ATO.ru forumi “Krahë për të ardhmen — 2019” (organizatori ATO Ngjarje), Drejtori i Përgjithshëm i ajrore Ellinair Thanos e Pascalis.

Për të zhvilluar marrëdhëniet me Rusinë dhe fluturimet brenda vendit

Ajrore Ellinair është pjesë e greke mbajnë Mouzenidis e Grupit, të themeluar në vitin 1995 Pontic greke, Boris Mouzenidis (emigruar nga Gjeorgjia në vitin 1992). Kompania Mouzenidis të Udhëtimit, e cila është një udhëheqëse ruse tour operator për Greqinë, në treg për më shumë se 25 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *