{:sq}”Iraero” vënë në CIS dhe Lindjen e largët

{:sq}

Prodhimi i shfaqjes “Iraero” për tetë muaj e 2019 tregojnë se vëllimi i ngarkesave ajrore janë në rënie si treg në Përgjithësi. Rënia ishte 18% dhe ka arritur në nivelin e 2470 ton, nga të cilat rreth 280 ton — mail. Më të njohura destinacione në këtë rast, linjë që lidh qendrat rajonale (Irkutsk, Yakutsk dhe Magadan) me vendbanimet me të limituara të transportit përshtatshmërisë. Për Irkutsk është qyteti i Bodaibo (Irkutsk sverdlovskut) në Magadan — Evensk (Magadan sverdlovskut), Markovo dhe Keperveem (të dyja në Chukotka PAZ).

Kundër këtij sfondi, ajrore përqendrohet në zhvillimin e transportit të udhëtarëve. Rritje të konsiderueshme të vëllime u arrit në sajë të një pjesshme ndryshimin e prioriteteve “Iraero” dhe më efikase punën e Boeing 777, të cilat aktualisht lejojë ajrore për zhvillimin afat-gjatë destinacione. Në tetë muajt e parë të këtij viti në fluturimet MVL shërbeu-bazë 2.2 herë më shumë konsumatorë sesa të gjitha 2018 (kur transportuesi ka shërbyer rreth 100 mijë njerëz).

E Boeing 777: nga problemi në zgjidhje

B-777-200ER, që bartës në Park tre, pa rregullt pune ishin pothuajse dy muaj më herët këtë vit. Dielli u kthye në shërbim aktiv vetëm në Mars, dhe ndërkohë, sipas kryeshefit EKZEKUTIV Yuri Lapin, zhvillimin e këtij lloji të aeroplanëve të lejuara bartës të rrisin ndjeshëm vëllimin e trafikut të pasagjerëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.