{:sq}Lufthansa Technik do të mbështesë AirBridgeCargo pool komponentët

{:sq}

Më e madhe ruse e ngarkesave ajrore AirBridgeCargo (pjesë e grupit “Vollga-Dnepr”) dhe një ofrues kryesor global të Mirëmbajtjes së mjeteve ajrore të kompanisë Lufthansa Technik (LHT) ka nënshkruar një afat të gjatë shërbimi marrëveshje komponentët e gjerë e trupit të avionit Boeing 747-400F.

Në përputhje me marrëveshjen, TCS (total komponenti i mbështetjes) LHT jep ABC qasje në një pishinë të komponentëve për avionë të këtij lloji dhe mbështetjen e tyre për qira të plotësoj bazën e depove të mallrave të operatorit. Lista e përbërësve përfshin rreth 1.400 pozita.

Lufthansa Technik tashmë ofron një gamë të shërbimeve për mirëmbajtje, rregullim dhe inxhinieri e flotës së Boeing 747 të AirBridgeCargo kompanisë.

Vetëm Park transportuesit, sipas Rosaviation, ka 18 avionë: 6 Boeing 747-400F dhe 12 Boeing 747-8F.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *