{:sq}Më e madhe ruse airlines mallrave

{:sq}

Ky seksion përmban, në rend alfabetik, 10 më të mëdha ajrore nga ngarkesave dhe mail për fluturime ndërkombëtare dhe të vendit, rrugët e të përfundojë në vitin 2017 të të Dhënave në Park airlines është e dhënë si e janar 2018.

Në lidhje me emrin e ajrore kryesor të kompanisë profil në faqen e internetit ATO.ru.

OOO “Abakan EIR”

123100, Moskë, Presnenskaya embankment, 12
T.: (495) 504-37-91, (3902) 28-27-48
f. (3902) 28-27-35
e-mail: office@abakanair.ru
www.abakanair.ru

CEO
SALIEV Alisher Narimanbeyova 504-37-91

Automjeteve të mallrave aeroplan.
Të gjitha 22: 2 Il-76T, 5 Il-76TD, 4 Mi-26T, 3 Mi-8AMT, 5 Mi-8MTV-1, 3 Mi-8T

LLC “të Aviacionit kompanisë “Aviastar-TU””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *