{:sq}Më të madhe të ajrit e ngarkesave bartës, ka filluar ristrukturimin e

{:sq}

Më e madhe ruse e ngarkesave ajrore grupit “Vollga-Dnepr”, i cili përbëhet nga AirBridgeCargo airlines “Vollga-Dnepr” dhe Atran, njoftoi ristrukturimin e aktiviteteve të saj. Arsyeja për këtë gjendje është quajtur humbjen e profitabilitetit të lidhura me rënien globale në ajër e ngarkesave të tregjeve, me të tepërt në dispozicion të kapaciteteve operacionale dhe probleme.

Në “Vollga-Dnepr”, tha se rrethanat “nuk e lejojnë kompanitë brenda grupit për të ruajtur profitabilitetit” në gjysmën e parë të këtij viti. Për gjashtë muaj 2019 e xhiros së tre airlines rënie 6% në 2.6 milionë tkm, e cila, sipas kompanisë, nën shpresat e buxhetit dhe objektivave nga 20%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *