{:sq}”Ne jemi duke shkuar për të rritur numrin e të ardhurave nga techstop tranzitit të ngarkesave fluturimet”

{:sq}

Abakan aeroporti ndodhet rreth 600 km në Lindje të Tolmachevo (Novosibirsk) dhe 300 km në Jug të Yemelyanovo (Krasnoyarsk). Në maj ai u pranua në pritje të ngarkesave të gjerë të trupit të avionit Boeing 747-8F aeroplanit dhe McDonnell Douglas MD-11F. Pse është e nevojshme dhe çfarë shpreson të SHA “Abakan Aeroporti” (operatori i ajrit port; të kontrolluara nga qeveria e Republikës së Khakassia), i rrethuar nga lider ngarkesave aeroportet në Siberian Federale e qarkut, në këtë “transporti ajror review” (ATO) tha Drejtori i Përgjithshëm i ndërmarrjes Vyacheslav Rozhnov.

Vyacheslav Rozhnov,

Drejtori i Përgjithshëm i SHA “Abakan Aeroporti” ::
SHA “Abakan Aeroporti”

ATO: Vyacheslav, si do ta vlerësonit rolin dhe vendin e aeroportit Abakan (1.2 mijë ton të mallrave dhe postës, në 2017) në transporti i industrisë në Rusi dhe Lindjen e-Siberian ekonomik të rajonit, në veçanti?

Kapaciteti dhe aftësitë e komerciale operatorët Tolmachevo dhe Yemelyanovo nuk janë shfrytëzuar plotësisht, dhe kapacitetin e tyre të tepërta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *