{:sq}Nisur mail dhe e logjistikës në qendrën Tolmachevo u transferua në fund të vitit 2020

{:sq}

Ndërtimi i logjistikës post (qendra LPC) “Posta e Rusisë” në Novosibirsk e Tolmachevo aeroporti ndërkombëtar do të fillojnë këtë vit, dhe të hyjë komplekse në veprim është bartur në fund të vitit 2020, raporton Interfax.

Më parë, Drejtori i Përgjithshëm i “Postës së Rusisë” Nikolay Podguzov deklaruar që teknike të nisë është planifikuar për në fund 2019.

Pritet që SRS-në kryeqytetin e Siberi, me një sipërfaqe prej rreth 50 mijë metra katrorë, do të jetë një nga më të madhe në Rusi. Ndërtimin e saj është vlerësuar në 4-5 miliardë rubla ishte Planifikuar që në qendër do të trajtojë të dy vendore dhe ndërkombëtare mail, duke përfshirë nga Kina dhe Azia Juglindore, dhe kapacitetin e saj do të arrijnë një mesatare prej 1 milion artikuj në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *