{:sq}Pranë Lviv u rrëzua ngarkesave Një-12БК

{:sq}

Tepricat nga Një aeroplan-12БК operuar nga ajrore “Ukrainë-Aerolinas” dhe GJATË rrugës nga spanjolle qytetin e Vigo në Stamboll, u rrëzua në mëngjesin e 4 tetor gjatë një ulje qasje në aeroport të ukrainës Lviv. Si pasojë e një aksident ajror pesë njerëz kanë vdekur. Mbi një aksident ajror penale rast është sjellë.

Antonov an-12БК bisht numri UR-CAH kryer një Karta e ngarkesave të fluturimit. Në 06:41 gjatë qasjes në ulje në Lviv aeroporti avioni u rrëzua, tha se Ministria e transportit të Ukrainës. Kjo ka çuar në ndërprerjen e përkohshme e funksionimit të aeroportit, e cila ishte e detyruar për të ndaluar pranimin dhe dërgimin e forcave të armatosura në 10:00 am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.