{:sq}Qeveria ruse ka zgjatur lejen për punë të jashtme dokumentet e

{:sq}

Qeveria ruse ka zgjatur për një kohë të pacaktuar prezantuar vitin e kaluar në Kupën e botës në mënyrë që të lejojë të huaj transportuesit në një kohë Çarter fluturime të brendshme rrugët. Përkatëse e Qeverisë dekreti i 24 maj, botuar në portalin e informacionit ligjor. Rregullat e reja kanë hyrë në fuqi më 27 maj.

Ne do të kujtojmë se vitin e kaluar u mor vendimi në rastin e pikut të ngarkesave në rusisht transportuesit. Ajo zgjatur kohëzgjatjen e Kampionate dhe Universiade në Krasnoyarsk — 28 prill 2018 me 1 qershor 2019 Rezolutë të lejuara jashtë operatorët Çarter fluturime në Rusi, në bazë të lejes së Federale të transportit ajror Agjencia. Duke përfshirë lejuar transportin e mallrave, por paragrafi referohet vetëm për mundësinë e transportimit të bagazhit dhe mallrave të sportistëve, organizatorëve dhe spektatorëve të lojrave.

Sipas përditësuar rregullat Federale transportit ajror Agjencia mund të vendosë për pranimin e huaj e ajrit bartës fluturime në Rusi, në qoftë se ka një përfundim të kompanive ruse (vëllimi i përgjithshëm i cila arriti në jo më pak se 80% e vëllimit të transportations e pasagjerëve dhe të ngarkesës e të gjitha kompanive ruse), në pamundësinë e kryerjes së punës nga ana e tyre e shërbimeve të tilla. Nëse të anketuara lokale transportuesit nuk kanë dhënë konkluzionet e tyre në kohën e duhur, sipas rregullores së re besohet se ata nuk janë në gjendje për të kryer të tilla të transportit.

Përveç kësaj, lista e atyre operatorët ajror përfshirë kompanitë ruse të angazhuar në të parregullt transportin e udhëtarëve dhe Bagazhit në turbojet avion me një kapacitet prej jo më shumë se 20 të kaluar. Kjo do të thotë që një i huaj të biznesit të aviacionit operatorët gjithashtu mund të aplikoni për zbatimin e cabotage fluturime në Rusi.

Përfundim rus transportuesve ajrorë nuk do të jetë e nevojshme për fluturime në mënyrë që të sigurojë ndihma humanitare, evakuimin mjekësor, si dhe transportin e krijuese skuadrat dhe ekipet sportive.

Në rast të aplikimit në lidhje me transportin e mallrave dhe (ose) të postës brenda territorit të Rusisë sipas rregullave të reja, kërkon substantiation nga arsyet e fluturimit për avionët e huaj e operatorit.

Në të njëjtën kohë rrit lista e dokumenteve të kërkuara për marrjen e lejeve për të fluturojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *