{:sq}UTair rritur volumi i transportit e postë nga 49%

{:sq}

Ajrore “UTair” është rritur volumi i transportit e postë në gjysmën e dytë të vitin 2018, pasi kompania raportoi ATO.ru nga qershori deri në dhjetor të vitit të kaluar, kompania e kryer është 49% më shumë poste se gjatë periudhës së njëjtë në vitin 2017 Siç është theksuar në “UTair”, rritja e vëllimeve të transportohen mail në gjysmën e dytë të vitin 2018 të lidhura në ortakëri me transportuesit e tjerë që nga qershori, ajrore filluan të sjellin të postës në fluturimet e partnerit airlines.

Ndërsa rritjen më të lartë të importit llogaritë private të fluturimit kompanitë nga Evropa dhe Azia Qendrore, të eksportit mail rritet përmes bartjes përmes Turqisë për SHBA dhe Kanada. Kryesore në volumin e eksportit dërgesave është një partneritet më të mëdha ajrore të Turqisë Turkish Airlines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *