{:sq}VIDEO: NË Riga aeroporti do të ndërtojë infrastrukturën e re për të udhëtarëve dhe mallrave trajtimin

{:sq}

Në tre deri në katër vjet Riga aeroporti ndërkombëtar është duke planifikuar të dyfishojë kapacitetin e saj për të ndërtuar një të ri të marrjes zonë për pasagjerë dhe një dhe të ri të automatizuar bagazh trajtimin e sistemit.

Përveç kësaj, ajri port mallrash e zhvillon dhe e ndërton platformë për të ngarkesave të avionëve. Në lidhje me atë ATO.ru forumi “Krahë për të ardhmen — 2019”, tha një anëtar i Bordit të Riga aeroporti ndërkombëtar Artur Savelyev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *