{:sq}VIDEO: S7 Airlines nuk ka frikë nga konkurrenca me “Aeroflot” dhe vazhdon të zhvillohet ajrore në rajonet

{:sq}

Më i madh privat ajrore S7 Airlines është duke u zhvilluar disa rajonal bazat e të dhënave dhe të rritet frekuenca e fluturimeve. E më larg nga Moska, më të ri të flotës së aeroplanëve të përdorura nga transportuesit që ju jep mundësinë për të ruajtur në të karburantit dhe për të ruajtur unik rrugët e gjata, i tha ATO.ru forumi “Krahë për të ardhmen — 2019” komerciale Drejtori i S7 Grup Igor Veretennikov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *