{:sq}”Vollga-Dnepr” dhe të tjerët

{:sq}

Segmenti të ajrit ngarkesave tregjet e të gjitha linjat ajrore ruse, me përjashtim të grupit të “Vollga-Dnepr”, një grimë. Përqindja e qarkullimit total transportuesit AirBridgeCargo, “Vollga-Dnepr” dhe Atran (të gjitha janë të përfshira në grup “Vollga-Dnepr”) për pesë vitet e fundit është rritur nga 60 (në vitin 2013) në 76% (deri në vitin 2017), e transportuar tonnage nga 48 në 55%.

Gjatë kësaj periudhe, totali i qarkullimit të tjera ajrore në Rusi ra me 8%, e tonnage me 1%, nga të dhënat e Federale transportit ajror Agjencia. Ajo rezulton se tregu rus të mallrave të transportit, e cila u rrit nga 2013-2017 51% të qarkullimit dhe 13% në terma të tonnage, tërheq ekipin e Alexey Isaykin, Presidenti i grupit “Vollga-Dnepr”. Dëshmi tjetër e kësaj — një firmë e kontratës për pesë B-747-8F dhe para-qëllim 29 B-777F, nënshkruar një top Manager me Boeing Chalet “Vollga-Dnepr” në ekspozitë në vitin 2018 Farnborough, ku në statike të ekranit, kompania është me origjinë nga Rusia e tregoi tyre e ngarkesave të avionëve Boeing 747 dhe An-124.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *