{:sq}”Vollga-Dnepr” do shpërndarjen e mallrave Alibaba grup

{:sq}

Një rus i grupit të kompanive “Vollga-Dnepr”, e cila përfshin transportuesit të tilla si AirBridgeCargo, “Vollga-Dnepr” dhe Atran, nënshkruan një Memorandum të mirëkuptimit me Rrjetin Cainiao Zgjuar Logjistikës (Cainiao Rrjetit) është një logjistike të njësisë së Kinës Alibaba Grup. Sipas “Vollga-Dnepr”, marrëveshja ka për qëllim të forcojë pozicionin e të dyja kompanive në tregun e ofrimit të ndërkombëtare blerje online në përgjigje të kërkesës në rritje nga klientët.

Cainiao të Rrjetit do të përfshijnë grupet e ajrore “Vollga-Dnepr” si një prioritet transportuesit për ofrimin e shërbimeve të logjistikës. “Vollga-Dnepr” garanton Kineze partner qasjen e tyre në rrugë të rrjetit dhe flota e 41 aeroplan. Marrëveshja do të kontribuojë në promovimin dhe zhvillimin e projekteve të përbashkëta, “Vollga-Dnepr” dhe Cainiao Rrjetit në sektorin e Tregtisë elektronike (e-commerce).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *